Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Venables kan bli Hellas-sjef

Terry Venables kan bli ny landslagssjef for Hellas i løpet av kort tid. Den tidligere engelske landslagssjefen drar til Aten i dag for å diskutere en avtale med det greske fotballforbundet.

Dermed kan Venables bli mannen som står i veien for engelsk deltakelse i neste sommers fotball-VM. England møter nemlig Hellas i VM-kvalifiseringskamp på Old Trafford 6. oktober.

- Det er ventet at Mr. Venables ankommer Aten i ettermiddag for å snakke med det greske fotballforbundet, sier Panos Korodilos i forbundet til Sky Sports.

- Det har allerede vært noen diskusjoner på telefon for noen dager siden, og jeg tror han er interessert, sier Korodilos.

Men Venables er bare ett av fem navn på blokka:

- Jeg vet ikke om han er i posisjon til å få jobben i og med at det er fire andre som også blir intervjuet, men Mr. Venables er en veldig erfaren og velkjent trener, sier Korodilos.

De øvrige kandidatene er tidligere Spania-sjef Javier Clemente, tyskeren Otto Rehagel og italienerne Nevio Scala og Marco Tardelli.

Hellas ønsker å ha den nye sjefen på plass til vennskapskampen mot Russland 15. august.

(Dagbladet.no)

HELLAS NESTE? Terry Venables har en lang trenerkarriere bak seg - senest var han i Middlesbrough. Nå kan han havne i Hellas. Foto: SCANPIX
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media