Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Venables kan gi seg

Leeds-manager Terry Venables skal ha hintet om at han gir seg hvis Jonathan Woodgate selges til rivalen Newcastle.

Venables har hele tiden uttrykt sin misnøye med at finansielt svake Leeds ønsker å selge 22-åringen. Det kan ende med at han sier opp hvis salget gjennomføres.

Eirik Bakkes klubb har allerede solgt Rio Ferdinand, Robbie Keane, Lee Bowyer og Olivier Dacourt for å nedbetale noe av gjelden på snaut 1 milliard kroner.

- Denne jobben er tøff, og blir stadig verre, innrømmet Venables til avisen Daily Mail lørdag.

- Du må ta en skikkelig prat med deg selv, skal du fortsette eller ikke. Jeg resignerer ikke hvis Woodgate forsvinner, men får følelsen av at jeg like godt kan gi meg selv også.

Newcastle-manager Bobby Robson har bekreftet at det er kontakt i Woodgate-saken, men han har ennå ikke lagt inn noe offisielt bud.

Det såkalte overgangsvinduet i England lukkes neste uke, fredag 31. januar.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling