Venezia vil selge Berg

Runar Berg har slitt benken for Venezia i italiensk Serie B denne sesongen. Nå ser det ut til at klubben er villig til å selge nordmannen.- Jeg kan i hvert fall ikke avkrefte det. Det har stått noe i avisene om at hvis noen klubber melder sin interesse for meg, vil Venezia selge, sier Berg til Nordlands Framtid.

Berg har ikke klart å spille seg til fast plass på Venezia-laget denne sesongen. I starten av sesongen var han ikke en gang på innbytterbenken. I den siste tida har det lysnet litt for nordmannen. Berg spilte en halvtime som innbytter i en cupkamp på søndag. I går satt han på benken da Venezia vant 1-0 mot borte mot Torino.

Flere av Venezia-spillerne deltar i Sydney-OL. Det har trolig gjort veien til førstelagstroppen kortere for Berg. Berg bekrefter til Nordlands Framtid at tida i Venezia kan gå mot slutten.

- Jeg kan i hvert fall ikke avkrefte det. Det har stått noe i avisene om at hvis noen klubber melder sin interesse for meg, vil Venezia selge, sier Berg til avisa.

Berg vil ikke engasjere seg mye i saken før det eventuelt skjer noe mer konkret. Foreløpig har ikke det skjedd.

- Derfor forholder jeg meg inntil videre til kontrakten med Venezia.

- Det er OK i Venezia. Men skulle man gå her, og ikke ha noen sjanser til å komme på laget, må jeg vurdere det hvis en annen klubb vil ha meg, sier Runar Berg.

(Dagbladet.no)