- Vennene mine tror selvfølgelig at jeg er gal

Tan kan selge Cardiff.

VURDERER Å SELGE: Cardiff City-eier Vincent Tan har brukt rundt 2 milliarder kroner på klubben. Nå åpner han for salg. Foto:  AFP PHOTO/BEN STANSALL
VURDERER Å SELGE: Cardiff City-eier Vincent Tan har brukt rundt 2 milliarder kroner på klubben. Nå åpner han for salg. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vincent Tan tror fortsatt det er mulig å tjene penger på Cardiff, men innrømmer at han vurderer å selge fotballklubben.

Det sier den malaysiske forretningsmannen i et intervju som sendes på Sky Sports onsdag. Der forteller Tan om hvordan inntredenen i fotballens verden har vært mer problematisk enn ventet.

62-åringen har ifølge Forbes en formue på 8,4 milliarder kroner. I intervjuet anslår Tan at han har brukt rundt 170 millioner pund (1,8 milliarder kroner) på Cardiff siden han kjøpte seg inn i klubben i 2010.

- Om jeg hadde visst at det skulle bli så vanskelig og visst om problemene vi har stått overfor, ville jeg kanskje ikke investert. Men når det er sagt, synes jeg det er en utfordring, og jeg tror at dette på sikt vil ende godt. Jeg tror jeg kan gjøre dette prosjektet lønnsomt, sier Tan.

- Vennene mine tror selvfølgelig at jeg er gal, at det er umulig å gjøre det lønnsomt. Men jeg tror det er mulig. Det vil tiden vise.

Bitt av basillen Tan forteller at han aldri hadde sett en fotballkamp før han så Cardiff i opprykksfinalen i mesterskapsserien mot Blackpool i 2010. Da hadde han nylig pumpet 60 millioner kroner inn i den walisiske klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer