Venner og familie om Emma (23): - Hun er ingen WAG

Slik er Gareth Bale og dama privat.

STOLT KJÆRESTE: Emma Rhys-Jones strålte da hennes kjæreste gjennom ti år, Gareth Bale, ble presentert som Real Madrids nye stjernespiller på Santiago Bernabeu i dag. Ved siden av er parets datter, Alba (10 mnd) så vidt synlig. Foto: AFP / NTB scanpix
STOLT KJÆRESTE: Emma Rhys-Jones strålte da hennes kjæreste gjennom ti år, Gareth Bale, ble presentert som Real Madrids nye stjernespiller på Santiago Bernabeu i dag. Ved siden av er parets datter, Alba (10 mnd) så vidt synlig. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Walisiske Gareth Bale (24) sørget i dag for å skrive seg inn i historiebøkene ved å bli solgt til Real Madrid for om lag 800 millioner kroner.

Med det fikk han nemlig tittelen «tidenes dyreste fotballspiller» på kjøpet.

Det til tross frykter ikke venner og familie at verken han eller hans vakre kjæreste, Emma Rhys-Jones (23) skal miste bakkekontakten.

Barndomskjærester Bale ble i dag presentert som ny Real Madrid-spiller foran 25 000 tilskuere.

Selvskreven gjest blant de oppmøtte, var barndomskjæresten Emma og parets datter, Alba Violet (1 år i oktober), som flytter sammen med Bale fra London til den spanske hovedstaden.

De to er begge fra Cardiff, Wales, og møttes på Whitchurch High School. Paret har holdt sammen siden tenårene, og ble foreldre til lille Alba i oktober i fjor.

Sammen med samboerens nye kontrakt, har også Emma Rhys-Jones fått stjernestatus over natta.

- Normalt par Ifølge Guardian kommer Bale til å få utbetalt svimlende 1,6 millioner kroner i uka som Real Madrid-spiller.

FAMILIEORIENTERTE: Gareth Bale og kjæresten Emma Rhys-Jones foretrekker rolige familiekvelder innendørs framfor nattklubber og vill festing. Foto: Reuters / NTB scanpix
FAMILIEORIENTERTE: Gareth Bale og kjæresten Emma Rhys-Jones foretrekker rolige familiekvelder innendørs framfor nattklubber og vill festing. Foto: Reuters / NTB scanpix Vis mer

Nå forteller Emma Rhys-Jones' venner og familie at 23-åringen slett ikke kommer til å boltre seg i luksus, slik britiske fotballkoner har en tendens til å gjøre.

- Kjendisstatusen kommer ikke til å endre Emma, aldri i livet. Hun og Gareth er bare normale folk, som det har skjedd noe ekstraordinært med, sier Rhys-Jones' nabo, Theresa Thomas, til Daily Mail.

- Gareth er ikke en som viser seg fram, ikke en gang nå når han gjør det så bra. Han hjelper alltid Emma med å ta bilsetet ut av bilen, og er ganske overbeskyttende når det gjelder familien. Jeg tror ikke berømmelsen vil påvirke dem i det hele tatt. De er et nydelig, normalt par med støttende familier. Det ligger ikke i deres natur, sier Thomas videre.

- Ingen WAG Britiske fotballspilleres kjærester og koner blir ofte kalt «WAGs» (Wives And Girlfriends) - og gjerne med heller dårlig skjult forakt.

Særlig assosieres dette uttrykket med profilerte fotballkoner som Victoria Beckham, Cheryl Cole og Coleen Rooney, som ofte har vært å se på tribunen iført dyre luksusklær og luksuriøse vesker, mens de har heiet fram sine kjære.

Rhys-Jones' bestemor, Grace, insisterer overfor Daily Mail at 23-åringen aldri vil havne i WAG-kategorien.

- Hun er en balansert og smart, ung kvinne. Vi er så stolte av henne, sier Grace Rhys-Jones.

Familiekvelder framfor festing Ifølge avisa er Emma Rhys-Jones den nest eldste av fem søsken. Hun beskrives som en høflig og familieorientert jente, som best trives med et glass vin i sofakroken - sammen med søstrene, kjæresten eller gode venner.

WAGs: Cheryl Cole (ekskona til Ashley Cole), Coleen Rooney (gift med Wayne Rooney) og Victoria Beckham (David Beckhams kone) er kjente WAGs - fotballspillernes «Wives And Girlfriends». Her på tribunen i 2006 - året da uttrykket for alvor ble etablert.  Foto: Reuters / NTB scanpix
WAGs: Cheryl Cole (ekskona til Ashley Cole), Coleen Rooney (gift med Wayne Rooney) og Victoria Beckham (David Beckhams kone) er kjente WAGs - fotballspillernes «Wives And Girlfriends». Her på tribunen i 2006 - året da uttrykket for alvor ble etablert. Foto: Reuters / NTB scanpix Vis mer

- Hun er min bestevenn og en fantastisk storesøster, sier lillesøster Katie Rhys-Jones (20).

Ifølge Hello Magazine har Bale selv tidligere fortalt at den lille familien foretrekker rolige innekvelder framfor ville netter på byen, deres unge alder til tross:

- Jeg går ikke ut, så jeg får ikke mye oppmerksomhet fra jenter. De kommer ikke til ha plakater av meg på veggene. Jeg vet at folk på min alder liker å feste, men det interesserer ikke meg så mye. Jeg liker å slappe av innendørs, se på film eller å gå på restaurant med familien.

VERDENS DYRESTE: Det kostet Real Madrid rundt 800 millioner kroner å få Gareth Bale til å ta på seg denne drakta. Foto: AFP / NTB scanpix
VERDENS DYRESTE: Det kostet Real Madrid rundt 800 millioner kroner å få Gareth Bale til å ta på seg denne drakta. Foto: AFP / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer