Venstreback søkes i Arsenal

To backer ute i flere uker.

(Dagbladet.no:) Arsene Wenger klør seg i hodet om dagen, melder nyhetsbyrået AP. Han mangler venstreback i flere uker framover.


Cole og Clichy ute
Det tar nemlig rundt fem uker før Ashley Cole er tilbake fra sin ankelskade. I mellomtiden har den 20 år gamle franskmannen Gaël Clichy gjort en god jobb på venstresiden av Arsenals forsvar, men nå er også han skadet.

Clichy må opereres, og er ikke klar til kamp igjen før langt ute i det nye året.

Det oppsiktsvekkende er at Clichy er skadet på nøyaktig samme måte og nøyaktig samme sted som back-kollega Cole.


Henter Hoyte hjem
Dermed står The Gunners uten venstreback i mange av de kommende kampene i Premier League og mesterligaen, og Arsene Wenger kan bli nødt til å hente unggutten Justin Hoyte tilbake fra låneoppholdet i Sunderland.

Hoyte er opprinnelig høyreback, men kan komme til å måtte skifte side. Han har faktisk spilt på venstresiden med stort hell i Sunderland i hele høst, noe som nok gleder Arsenal-sjef Wenger.

Overgangsvinduet i Premier League åpner ikke før i januar, og dermed kan det bli mange store oppgaver på en uvant plass utover vinteren for Hoyte, Cygan eller noen andre av Arsenals forsvarsreserver.

LANGTIDSSKADET: Gaël Clichy har gjort sine saker bra i Arsenals forsvar den siste tiden. Nå er han i likhet med Ashley Cole skadet i mange uker framover. Foto: EPA/SCANPIX
LANGTIDSSKADET: Gaël Clichy har gjort sine saker bra i Arsenals forsvar den siste tiden. Nå er han i likhet med Ashley Cole skadet i mange uker framover. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer
HENTES HJEM? Justin Hoyte er lånt ut fra Arsenal til Sunderland, men kan nå bli hentet tilbake til Highbury for å løse venstreback-floka.