-  Venstrefoten min er helt død

Daniel Berg Hestad lobbet inn en sterk kandidat til årets mål - og med en venstrefot han selv karakteriserer som død!

MOLDE (Dagbladet): Scoringa fra banens beste kom allerede etter 62 sekunder.

-  Venstrefoten er død. Derfor lobbet jeg i stedet for å forsøke et skudd på sjansen jeg fikk. Jeg tok sjansen på at Espen Johnsen stod et stykke fra målstreken. Med den presisjonen lobben hadde, var vel Johnsen egentlig sjanseløs, sier Berg Hestad.-  Å slå Rosenborg i denne kampen, er som å vinne en cupfinale, mener han.

Straffesparktet avgjorde

-  Det er utrolig deilig å ha slått både AaFK og RBK 4-1 i løpet av noen få dager. Jeg tror det har løsnet fordi vi har gjort smarte taktisk valg med å være mer kompakt bakover, sier Hestad.

Med Stian Ohr i karantene, fikk Hestad en mer offensiv rolle mot RBK.

-  Det ble veldig mye løping og jeg var helt tom på slutten, sier han.

-  Kan RBK kan rykke ned ?-  Alt kan skje. Også at de rykker ned. Det er bare å se på tabellen og spesielt på det faktum at de slipper inn så mange mål. Det er ikke gitt at de kommer ut av den motgangen de er i med det første, sier Molde-kapteinen.

Molde-trener Bo Johansson mener straffesparket og utvisningen ble helt avgjørende.

 BEST: Moldes Daniel Berg Hestad (t.h.) scoret et praktfult mål og var banens beste mot Roar Strand og Rosenborg. Foto: Tommy Jacobsen
BEST: Moldes Daniel Berg Hestad (t.h.) scoret et praktfult mål og var banens beste mot Roar Strand og Rosenborg. Foto: Tommy Jacobsen Vis mer

-  Helt ærlig, så ble jeg ikke helt trygg på seier før vi fikk 4-1 scoringen, sier Johansson.

- Det er ingen selvfølge at et lag som reduseres til ti mann blir dårligere. RBK truet oss kraftig etter deres redusering. Jeg så faktisk Sollis stolpeskudd i mål. Vi hadde marinene på vår side, sier han

Johansson vil ikke si om han fortsetter som trener i Molde. Kontrakten varer bare ut sesongen.

Trives godt

-  Jeg innleder aldri noen forhandlinger med andre klubber før jeg har gjort jobben i den klubben jeg er i. Vi får se hva som skjer. Jeg trives i alle fall veldig godt i Molde.

Johansson mener Molde må opp i 30 poeng for å være sikret ny kontrakt. Torsdag er det semifinale i cupen hjemme mot Hønefoss.