- Venter bare på tilbud fra Metallica

Ro-Tufte smått misfornøyd etter «drittløp».

Rokongen Olaf Tufte ordnet enkelt finaleplass, men tordnet over «et drittløp» under verdenscupregattaen i Sveits lørdag.

I semifinalen ble nordmannen knust med nesten tre sekunder av briten Alan Campbell, som vant første verdenscupregatta i München tidligere i år. Tufte rodde 2000 meter på 7.45,35 minutter og ble nummer to.

- Verken vann eller båt flyttet seg noe særlig. Nå venter jeg på telefon fra James Hetfield med tilbud om å bli trommeslager i (rockegruppen) Metallica. Med andre ord et skikkelig drittløp, sa Tufte til NTB.

- Jeg ble bare grundig banket og må skjerpe meg til finalen. Det sitter i hodet, slo vestfoldingen fast.

I det andre semifinaleheatet var tre roere raskere enn Tufte. Regjerende verdensmester Mahe Drysdale slo til med sterke 7.36,65. På de neste plassene fulgte tsjekkiske Ondrej Synek (7.37,71) og svenske Lassi Karonen (7.38,88).

Finalen går søndag.

(NTB)

IKKE GLAD: Olaf Tufte mente han liknet mer på en trommeslager enn en roer i dagens semifinale i verdenscupregattaen i Sveits. Foto: AP/SCANPIX
IKKE GLAD: Olaf Tufte mente han liknet mer på en trommeslager enn en roer i dagens semifinale i verdenscupregattaen i Sveits. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
- Venter bare på tilbud fra Metallica