Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Venter barn i april

Den amerikanske fotballstjernen Alex Morgan er gravid og har termin i april. Spørsmålet er om hun kan rekke OL i Tokyo tre måneder senere.

VENTER BARN: Den amerikanske fotballstjernen Alex Morgan er gravid og har termin i april. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB scanpix
VENTER BARN: Den amerikanske fotballstjernen Alex Morgan er gravid og har termin i april. Foto: Alessandra Tarantino / AP / NTB scanpix Vis mer

Alex Morgan er gift med MLS-spilleren Servando Carrasco. De venter en datter i april.

- Hun er den beste VM-gaven jeg kunne fått, sa Morgan i en uttalelse.

- Vi er allerede forelsket uten en gang å ha møtt henne, skriver hun på Twitter.

Morgen var en av USAs viktigste spillere da laget tok gull i Frankrike i sommer. Hun var også med å ta gullet i 2015. Nå er det store spørsmålet om hun kan være med å kjempe om sitt andre OL-gull. Turneringen i Tokyo starter bare tre måneder etter fødselen.

Angrepsspilleren tjener til livets opphold i Orlando Pride. Hun er en av kvinnefotballens største stjerner med over seks millioner følgere på Instagram. Hun er dessuten USAs mestscorende gjennom alle tider. I sommer innledet hun VM i Frankrike med fem mål mot Thailand.

Morgan er også blant de 20 nominerte til Ballon d'Or. Hun er på listen sammen med blant andre Ada Hegerberg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media