Venter på Ingebrigt

Stabæk-spillerne i krisemøte i dag.

IKKE GULL ALT SOM GLITRER: Inge André Olsens gullakkerte bil assosiasjoner til fjorårets jubelsesong, men den økomomiske situasjonen i Stabæk er alt annet enn gyllen.Foto: Henning Lillegård/Dagbladet
IKKE GULL ALT SOM GLITRER: Inge André Olsens gullakkerte bil assosiasjoner til fjorårets jubelsesong, men den økomomiske situasjonen i Stabæk er alt annet enn gyllen.Foto: Henning Lillegård/DagbladetVis mer

|||FORNEBU (Dagbladet.no): Ledelsen i hardt prøvede Stabæk snur for tida hver eneste småstein ute på Fornebulandet i et forsøk på å skaffe til veie de anslagsvis 30-40 millioner kronene som er nødvendig for at klubbskuta skal holde seg flytende.

Det betinger imidlertid at styreformann Ingebrigt Steen Jensen og de andre i Stabæk-ledelsen kan komme til enighet med spillergruppa om innsparingstiltak alle kan leve med. Lønnskutt er en av mulighetene. Spillersalg en annen, som Dagbladet skriver i dag.

Spillerutvalget ved Inge André Olsen, Morten Morisbak Skjønsberg og Christian Keller har i dag hatt et informasjonsmøte med spillergruppa i Stabæk der hvilken samlet holdning de skal presentere for ledelsen sto på dagsordenen.

Hvilken konklusjon de falt ned på, vil de imidlertid ikke svare på før ledelsen er informert.

- Jeg snakket med Ingo (Steen Jensen) for en time siden. Vi regner med at de ønsker å møte oss så fort som mulig, sier Inge André Olsen til Dagbladet i formiddag.

Olsen forteller at spillerne ikke har kommet til noen enighet med klubbledelsen, men understreker at de forståelse for for at det må kuttes kostnader.

Stabæk-spillerne skulle i utgangspunktet ha startet restistusjonstrening klokka 11 i dag, men den ble utsatt på grunn av informasjonsmøtet. Dagbladet treffer dem ute på Telenor Arena før de skulle videre til et treningssenter i lokalområdet.

- Det er en tung situasjon. Det sliter særlig på Morten og meg. Vi blir nedringt av media og får SMSer fra folk i gata når vi skulle ha konsentrert oss om fotball, for eksempel nå som vi skulle ha vært på trening, sier Olsen.