Sander Berge er ettertraktet

Ventes å kreve mellom 150 og 200 millioner kroner for nordmannen

Genk ser for seg å få tett opp mot 200 millioner kroner for Sander Berge neste sommer. Det sier en belgisk fotballekspert.

IKKE BILLIG: Både Sveilla og og Real Betis skal ha fått bud på omlag 150 millioner kroner avslått på Sander Berge. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
IKKE BILLIG: Både Sveilla og og Real Betis skal ha fått bud på omlag 150 millioner kroner avslått på Sander Berge. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Begge La Liga-klubbene i Sevilla, Betis og Sevilla, skal ha kommet med bud på Berge på cirka 115 millioner kroner i løpet av det siste året.

Genk-trener Philippe Clement tror Berge kan havne i en superklubb etter hvert.

20-åringen er tilbake på banen etter et skadeopphold på vel et halvt år.

Krav

Søndag kom han inn som innbytter i omspillet for en plass i europaligaen. Det vant Genk med 2-0 over Zulte-Waregem hjemme.

- Genk selger aldri Sander Berge for under 15 millioner euro. Jeg vil heller tro de sikter mot å få nærmere 20 for ham når han forsvinner, sier en meget rutinert belgisk fotballreporter til NTB.

Han ønsker å være anonym, men har jobbet i sportsmediene i vel 25 år og kjenner Genk-systemet svært godt.

- Nå må Berge slippe unna langvarige skader den kommende sesongen. Gjør han det, vil storklubber sikkert gå for ham. Genk selger sjelden spillere på vinteren. Så jeg tror Berge blir til neste sommer.

Klar for toppen

Genk har en solid historie for å kjøpe unge spillere relativt billig, videreutvikle dem og så selge dem videre med skyhøy fortjeneste noen få sesonger senere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer