- Ventet, og hogg til som en kobra

Daniel Nannskog scoret fem minutter før slutt og holder liv i gulldrømmen til Stabæk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Sandefjord - Stabæk 2-3. Hjemmelaget kjemper for å overleve i Tippeligaen. Gjestene fra Bærum drømmer om medalje.

Derfor var ingen av lagene fornøyd da det så ut til å ende med poengdeling i hvalfangstbyen.

Fem minutter før slutt viste Stabæk hvorfor de to lagene ligger i hver sin ende av tabellen. Daniel Nannskog løp lurt, framspillet var presist og avslutningen til svensken gikk mellom beina til Sandefjord-keeper Espen Bugge Pettersen og i mål.

- Jeg ventet lenge i denne kampen på å komme til denne skikkelige sjansen, og da må jeg bare være som en kobra og hogge til, sier Nannskog til TV 2.

Dermed har Stabæk fortsatt heng på Brann og Lillestrøm i kampen om gullet, takket være deres første seier siden sommerferien.

- Vi må våge å si at vi har gullmuligheter, selv om jeg synes også de andre kandidatene imponerer, sier Stabæk-trener Jan Jönsson til TV 2.

Nhleko imponerte

Toni Nhleko var nær en målgivende bare sekunder inn i hjemmedebuten, da han sendte en horribel pasning i retning Daniel Nannskog. Men Stabæk-spilleren tok ikke vare på gavepakken fra Sandefjord-spissen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer