Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ventetida gjorde det lettere for Bruun-Hanssen å trekke seg i Brann

Bestemte seg på gangen.

FERDIG: Roald Bruun-Hanssen trakk seg denne uka som daglig leder i SK Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix
FERDIG: Roald Bruun-Hanssen trakk seg denne uka som daglig leder i SK Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB Scanpix Vis mer

Roald Bruun-Hanssen sier han bestemte seg for å slutte som daglig leder mens styret i Brann diskuterte hans stilling.

Det forteller han i et intervju med Bergens Tidende. Brann rykket ned fra eliteserien i år etter tap for Mjøndalen i kvalifiseringen.

- Den beste løsningen Brann-styret var samlet i 13 og en halv time mandag. Der var blant annet Bruun-Hansens framtid et tema, men styret klarte ikke å bli enige om en løsning alle var tilfreds med. Til slutt valgte Bruun-Hanssen selv å gå av.

- Når det tok så lang tid, forsto jeg at dette var en så vanskelig situasjon, en så vanskelig sak for klubben, at den beste løsningen var at jeg trådte til siden, sier han til BT.

Han var på gangen i seks timer mens styret diskuterte hans stilling. Da styreleder Rolf Barmen skulle diskutere ulike løsninger med ham, sier Bruun-Hanssen at han allerede hadde bestemt seg for å slutte. Hvilke løsninger som Barmen presenterte, vil den avgåtte daglige lederen ikke si noe om.

Tiden avgjorde - Det er ikke noe jeg har behov for å gå inn på, men for meg handlet dette om at jeg visste at det var stor uenighet i organisasjonen.

- Da mener jeg ikke blant de ansatte eller på avdeling sport, for all evaluering der har vist at jeg har hatt tillit og at folk var fornøyd med slik jeg hadde løst oppgavene mine. Men i organisasjonen som helhet, blant medlemmene, var min rolle under diskusjon. Det var stor uenighet rundt om jeg var rett mann til å ta det videre. Jeg er ikke i tvil om at den uenigheten også preget styret.

- Tiden ting tok, fortalte meg at det riktige var å tre til side, sier Bruun-Hanssen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media