Ventura med storspill i Las Vegas

Den norske golfproffen Kristoffer Ventura imponerte i PGA-turneringen i Las Vegas lørdag. Etter en 65-runde er han på 15. plass og har meldt seg på i tetkampen.

IMPONERER: Kristoffer Ventura nærmer seg teten i Shriners Hospitals for Children Open i Las Vegas. Foto: Mike Lawrie/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
IMPONERER: Kristoffer Ventura nærmer seg teten i Shriners Hospitals for Children Open i Las Vegas. Foto: Mike Lawrie/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre runder i turneringen har Ventura 13 slag under par totalt, mens lederen, amerikanske Kevin Na, har 22 slag under par. På de neste plassene ligger Patrick Cantlay og Pat Perez, begge fra USA, med 20 og 18 slag under par.

Fra fjerdeplassen til Ventura skiller kun fire slag. Med nytt storspill på turneringens siste dag har Ventura gode sjanser til å få en svært imponerende plassering i turneringen.

Startproblemer

Ventura startet runden lørdag på 35.-plass, sju slag under par. For tredje dag på rad fikk han en dårlig start. Denne gangen måtte han tåle en bogey på det første hullet. Han reparerte skaden mye med å få en flott birdie allerede på det neste hullet.

Det skulle virkelig gå veien for nordmannen, for flere bogeyer ble det ikke. Birdiene skulle det derimot bli hele sju av.

24-åringen radet opp birdier på hull fire, seks, sju og ni. Han avanserte inn blant topp ti i løpet av noen få hull.

På vei tilbake til klubbhuset hadde han tre hull på par før han satte rundens sjette birdie på 13. hull. Den sjuende birdien fulgte på det 15. hullet, og ferskingen på PGA-touren satte press på spillerne som fortsatt ikke hadde startet sin tredje runde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer