Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Venus savner skolen

Venus Williams (17) fra USA avanserte i går til fjerde runde i Australian Open. Hun raser oppover på verdensrankingen, men planlegger nå en pause fra tennisen. - Jeg vil tilbake på skolen, sier hun.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Venus ønsket å kutte ut tennis til fordel for skolegang allerede i år. Men da hun ymtet frampå med forslaget, var det allerede for seint. Turneringene står i kø, og avtalene er underskrevet for lengst. # - Jeg kom på ideen for seint, sier hun.

Men neste år tar hun pause - sjøl om hun innen da med stor sannsynlighet er helt i toppen av verdensrankingen. Nå ligger hun på 16. plass.

- Jeg tror det er viktig å ha noe å falle tilbake på, sier hun.

  • Søsterparet Venus (17) og Serena (16) fra Florida har sjarmert og imponert tenniseksperter med flørtende oppførsel og kompromissløst spill. Onsdag møttes søstrene til innbyrdes oppgjør i andre runde. Venus vant, og i går slo hun franske Amelie Mauresmo 6- 1, 6- 4. # LETTKLEDD: 17 år gamle Venus Williams er tennissirkusets nye yndling. Under kampene hennes i Australian Open dukker til og med Peter Sampras opp for å se på.
    # # Foto: NTB/AP

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!