Verås Larsen går for OL-trippel

Padleren Eirik Verås Larsen har bestemt seg for også å stille til start på K1 500 m under OL i Aten. Han satser dermed på tre OL-gull.

- Vi tror ikke det er så forstyrrende på de to 1000-meterne jeg har hovedfokus på. Hvis jeg har kjørt bra og mener det er en god sjanse på medalje, er det dumt å ikke prøve, sa Eirik Verås Larsen til TV 2 onsdag.

I tillegg til K1 1000 meter skal tøffingen også padle i K2 1000 meter sammen med makker Nils Olav Fjeldheim i OL. Verås Larsen har testet ut det tøffe programmet i verdenscupen med suksess.

- Jeg vil ikke satse noe annerledes framover på grunn av dette. All trening blir rettet inn mot 1000 meter. Så får man se hvor fort går på 500 meter når vi kommer dit.

- Jeg gleder meg veldig til dette. Det er å padle de to 1000 meterne i løpet av en time som er tøffest. En 500 meter dagen etter blir bare «kjekt», mente Verås Larsen.

Han og makker Fjeldheim trener for fullt i hjemlige omgivelser. De to har valgt å stå over helgens verdenscupregatta i belgiske Hazewinkel. (.NTB)

NTB