Verås Larsen og Norenberg til VM-finale

- Kjørte hardt uten å gå i kjelleren.

TIL FINALE: Eirik Verås Larsen (foran) og Jacob Norenberg tok seg til VM-finale på K2 1000-meter uten å svi av for mye krutt.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX .
TIL FINALE: Eirik Verås Larsen (foran) og Jacob Norenberg tok seg til VM-finale på K2 1000-meter uten å svi av for mye krutt.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX . Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Eirik Verås Larsen og Jacob Norenberg tok seg enkelt til finalen i K2 1000-meter under padle-VM i Canada fredag.

De norske padlerne vant sin semifinale foran cubanerne Reinier Torres og Carlos Montalvo. Verås Larsen og Norenberg leverte en sterk tid med 3.16,304, men ble slått rent tidsmessig av spanierne Emilio Merchan og Diego Cosgaya, som enkelt vant sin semifinale med 3.15,587.- Det gikk veldig bra med den norske båten. De kjørte hardt ut, men slapp å gå helt i kjelleren selv om de ble seier. Nå blir det spennende å se hvordan det går i lørdagens finale, sa landslagssjef Tom Selvik til NTB.- Spanjolene ser veldig sterke ut. De vant med en hel båtlengde. Det er også mange andre bak der, sa Selvik.

Øyvind Sølberg kjempet hardt for finaleplass i K1 1000-metersklassen, men havnet like utenfor det gode selskap. Han havnet i den bitre situasjonen at mannen før ham fikk finaleplassen.

- Det er uansett absolutt godkjent av ham. Vi hadde som mål at han skulle kjempe om en B-finale, og det klarte han med glans. At han var med og luktet på finaleplassen er over forventning, slo Selvik fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer