Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verås Larsen sliter med formen

- Ingen grunn til panikk, sier landslagssjef.

(Dagbladet.no:) Eirik Verås Larsen fikk en svak start på årets verdenscup-sesong i helga. I dag måtte han nøye seg med en åttende plass på favorittdistansen 1000 meter, mens han lørdag padlet inn til en tredjeplass i B-finalen på 500 meter.


- Det var ikke noe gøy å padle i dag, sa Verås Larsen til ANB.

Landslagssjef Morten Ivarsen sier at dagens løp ikke fungerte så bra for padleren.


- I dag var Eirik ikke rask nok ut, og han kjørte rett og slett for sakte. Han hadde lav frekvens og var ikke på hugget etter å kjøre fort. Dagens resultat er langt under det jeg tror han kan gjøre, sier han til Dagbladet.no.

Men landslagssjefen mener at det ikke er grunn til panikk.

- Treningsmessig har vi ikke kommet så langt som de andre nasjonene. Sykdom har ført til at vi ikke har fått padlet nok fart denne våren. Så vi har mye å gå på. Og det er lenge til VM, sier han.

VM i Ungarn går 17-20. august. Frem til da skal de jobbe med forbedring av teknikken. Dessuten skal de finne frem til fin flyt, som igjen skal gi Verås Larsen den såkalte gode følelsen.


- Men han padler like bra som han gjorde i fjor på denne tiden, sier Ivarsen og legger til at Verås Larsen, som i alt har 15 medaljer i OL, VM og EM, skal padle for nok en medalje under årets VM.

Neste verdenscup-stevne er i Tyskland om to uker.

SLITER MED FARTEN: Eirik Verås Larsen har ikke funnet topp-formen ennå.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling