FRYKTER BARE NADAL: Fernando Verdasco frykter bare landsmannen Rafael Nadal foran French Open etter at spanjolen feide Robin Söderling av grusen i finalen i Barcelona.Foto: SCANPIX/EPA/ANDREU DALMAU
FRYKTER BARE NADAL: Fernando Verdasco frykter bare landsmannen Rafael Nadal foran French Open etter at spanjolen feide Robin Söderling av grusen i finalen i Barcelona.Foto: SCANPIX/EPA/ANDREU DALMAUVis mer

Verdasco frykter bare Nadal på grus

Vant ATP-turneringen i Barcelona etter finaleseier mot Söderling.

|||

Den svenske tennisstjernen Robin Söderling måtte gi tapt for Fernando Verdasco i finalen i ATP-turneringen i Barcelona søndag.

Verdasco har imponert så langt i oppkjøringen til Grand Slam-turneringen Roland-Garros. Sist helg tok spanjolen seg til finale i Monte Carlo Masters, men der ble det tap for landsmannen Rafael Nadal.

På grusen i Barcelona så han ut til å være sliten etter to hektiske uker, men han kjempet seg likevel til seier 6-3, 4-6, 6-3 over Söderling.

- Jeg har trent her siden jeg var 15-16 år gammel, så det har alltid vært en spesiell turnering. Det er utrolig å vinne her, sa Verdasco, som holdt liv i den spanske seiersrekken i grusturneringen der det er blitt hjemmeseier hvert år siden 2003.

De fem foregående årene seiret Nadal. Han sto over årets turnering for å hvile.

- På grus er Nadal et hakk eller to over alle andre, men i øyeblikket føler jeg det som jeg kan slå alle andre. Jeg tror jeg har en god sjanse til å komme til flere grusfinaler, sa Verdasco, som har tapt alle sine ti kamper mot Nadal.

De kan møtes i Roma kommende helg, men ikke før i finalen.

Roland-Garros starter i Paris 23. mai.

(NTB)