- Verden raste sammen. Jeg føler at jeg skuffet hele laget.

Borger Thomas (19) fikk rødt kort etter tre minutter i debuten.

FIKK STØTTE: Borger Thomas fikk rødt kort etter tre minutter, men fikk støtte fra både med- og motspillere etter utvisningen. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
FIKK STØTTE: Borger Thomas fikk rødt kort etter tre minutter, men fikk støtte fra både med- og motspillere etter utvisningen. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ÅRÅSEN (Dagbladet): • Lillestrøm - Stabæk 5-1

19 år gamle Borger Thomas fikk en kjedelig debut for Stabæk i Tippeligaen. Førstekeeper Sayouba er på VM-samling med Elfenbenskysten, og dermed var det unggutten som startet dagens kamp mot Lillestrøm på Åråsen.

Sendt ut etter tre minutter Men det ble ikke mange minuttene på banen. Etter bare tre minutter ble han sendt av banen, etter at han felte Petter Vaagan Moen som bakerste mann.

- Det var absolutt ikke sånn det skulle bli. Jeg hadde gledet meg til det her, og jeg følte meg virkelig klar. Og så går det fort, det er en ball igjennom og han er alene, og så kommer det røde kortet, sier Borger Thomas til Dagbladet etter kampen.

- Verden raste sammen. Det var tre minutter ut i kampen, og det er som å starte kampen med en mann mindre. Jeg føler selvfølgelig at jeg skuffer hele laget, svarer han på spørsmålet om hva han tenkte da han så det røde kortet fra dommer Svein-Erik Edvartsen.

- Eneste alternativ - Når en spiller fratar motparten en åpenbar målsjanse er direkte rødt kort eneste alternativ uansett om det skjer etter tre minutter eller 93, sier Edvartsen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer