- Verden raste sammen

Svenske Frida Karlsson snakker ut om den tøffe tida etter startnekten.

SNAKKER UT: Den svenske langrennsløperen Frida Karlsson snakket ut for første gang på den svenske Idrettsgallaen. Video: Expressen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Svenskenes skiyndling, Frida Karlsson (20), tok langrennsverdenen med storm da hun tok hele tre medaljer i VM i Seefeld i 2019, og dermed ble pekt på som Sveriges framtidige langrennshåp.

Denne sesongen ble derimot ikke en videreføring av de gode resultatene forrige vinter. Ungjenta måtte bryte verdenscupen i desember i fjor på grunn av helsemessige årsaker. Skiløperen oppfylte ikke det svenske skiforbundets helsekrav.

Siden den gang har svensken vært tyst om hvorfor.

Går framover

Mandag gikk den svenske idrettsgallaen av stabelen i Stockholm. Karlsson var nominert til prisen for årets gjennombrudd og som en del av årets lag, to priser hun måtte hente på scenen seinere på kvelden. Lagprisen mottok hun sammen med Stina Nilsson.

- Denne prisen vil jeg dele med alle dere som hjelper meg og har hjulpet meg på denne reisen. Vi sees i sporet framover, sa Karlsson i takketalen.

I et intervju med Aftonbladet tidligere på kvelden snakket hun ut om den tøffe tida etter startnekten i desember.

- Det var veldig tøft, og jeg ble veldig lei meg. Der og da føltes det som om verden raste sammen. Men det er bare å forsøke å se positivt på det og at man kommer sterkere ut av det, sier Karlsson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer