Fikk skyllebøtte av Liverpool-legende:

- Verden raste sammen

Edvard Tagseth (20) har tøff konkurranse på midtbanen til Rosenborg. Den tidligere Liverpool-spilleren er klar for å ta opp kampen.

REVANSJE: Edvard Tagseth vil revansjere fjoråret. Foto: Ole Martin Wold / NTB
REVANSJE: Edvard Tagseth vil revansjere fjoråret. Foto: Ole Martin Wold / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga - Rosenborg kl 20.00

Sin unge alder til tross. 20 år gamle Edvard Tagseth har fått opplevd mye i løpet av sin relativt korte karriere.

Den unge midtbanespilleren fra Frosta i Trøndelag har allerede rukket å bli et navn mange kjenner til. Allerede da han var 13 år fikk hans prestasjoner i Norway Cup stor oppmerksomhet. En oppmerksomhet som til tider ble for mye, ifølge Tagseth selv.

- Det var veldig artig i starten. Litt uvant fra Frosta hvor det ikke skjer så mye, men så dro jeg dit (Norway Cup, jour.anm) og alle vil ha autograf og bilde. Etter hvert kjente jeg at det ble ganske mye, og jeg ble litt lei allerede da. Det er greit at det har gitt seg nå, sier Tagseth til Dagbladet.

Den da 13 år gamle gutten herjet med sine oppassere for hans barndomsklubb Neset. Etter prestasjonene på Ekebergsletta var det en dragkamp mellom flere store klubber om å signere lysluggen.

- Helt sykt

Til slutt valgte Tagseth, i samråd med sin familie, å signere for den engelske storklubben Liverpool. Etter prøvespill i både Everton, Manchester City og Manchester United, ble nærmest alle Premier League-klubbene interessert i å signere unggutten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer