Fikk brutal beskjed:

- Verden raste sammen

Denne sesongen skulle bli Sandefjords kaptein, Sander Moen Foss, sitt store gjennombrudd. Men i april endret alt seg med et smell.

KNUSENDE BESKJED: Sander Moen Foss fikk en vidning i kneet i april. Foto: Trond R. Teigen / NTB
KNUSENDE BESKJED: Sander Moen Foss fikk en vidning i kneet i april. Foto: Trond R. Teigen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kunne ikke tro det han sa til meg. Det var blytungt, sier Sander Moen Foss til Dagbladet om den knusende beskjeden. For å forstå hva 23-åringen til Sandefjord sikter til, må vi skru tida tilbake noen måneder.

10. april, andre serierunde i Eliteserien: Sandefjord har besøk av Bodø/Glimt på Release Arena. «Blåhvalene» er smått sensasjonelt femten minutter unna å sikre seg ett poeng mot seriemesterne i gult.

Men så glipper det. Glimts Runar Espejord snapper opp en pasning og setter i gang et angrep som Ulrik Saltnes avslutter på nydelig vis.

Noen meter unna ligger Sandefjords kaptein, Sander Moen Foss, og vrir seg i smerte på gressmatta.

- Det var en situasjon hvor det kommer en motspiller førende med ballen mot meg. Jeg prøver å ta ballen, treffer den litt, men får en litt uheldig vridning i kneet, rett og slett. Jeg husker at det smalt godt, forteller Foss.

«Hva skjedde nå»

Denne sesongen skulle bli hans store gjennombrudd. Han hadde riktig nok en god del Eliteseriekamper fra foregående sesonger å vise til, men denne sesongen var han blitt utnevnt til kaptein og før gjort midtstopperplassen til sin egen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer