Møtet med Haaland gjør Gibraltar-spillerne stolte:

- Verden ser på oss

De spiller for et av verdens dårligste landslag i fotball. Da er det ikke rart at Gibraltar-spillerne ser stjerner før kampen mot Erling Braut Haaland (21) og Norge.

TELLER NED: Erling Braut Haaland forlater Ullevaal stadion etter gårsdagens trening. I kveld venter miniputten Gibraltar. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TELLER NED: Erling Braut Haaland forlater Ullevaal stadion etter gårsdagens trening. I kveld venter miniputten Gibraltar. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Norge - Gibraltar, kl. 20.45 på TV 2

ULLEVAAL (Dagbladet): - Når du møter slike spillere, vet du at hele verden ser på oss, sier Gibraltars midtbanespiller, Julian Valarino (21).

Han sikter til Haaland.

- Mange spillere ville elsket å være i våre sko. Vi er stolte av dette øyeblikket. Det er alltid en ære å få spille kamper som dette, forteller han før oppgjøret i VM-kvaliken i kveld.

Klokka var 11.15 i går. Gibraltar hadde akkurat gjort unna treninga på Ullevaal stadion.

Rett etterpå møtte trener Julio César Ribas og Julian Valarino et par norske journalister. Interessen for pressekonferansen var ikke all verden, for å si det sånn.

Under en time seinere rullet den norske bussen opp foran Ullevaal. Da skulle Haaland og co. trene. Langt flere journalister og fotografer var på plass.

Haaland var vannkjemmet og elegant på håret. Som vanlig.

Gibraltar ligger på 194. plass på FIFA-rankingen, Norge er nummer 43. Når Dagbladet spør trener Ribas om hvordan det er å reise rundt og bare tape, svarer han:

- Det har vært stor utvikling siden jeg tok over for tre år siden. Da var vi rangert som nummer 211 på FIFA-rankingen. Vi var sist. Og vi var nummer 55 på UEFA-rankingen, som også var sisteplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer