Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdens best betalte reserve

Alessandro del Piero tjener 880 000 kroner i uka i Juventus. Hittil i EM har del Piero bare spilt én kamp fra start. I kvartfinalen mot Romania i kveld krever fotballgale italienere at del Piero går ut på banen som en av Italias 11 håpefulle.

Juventus-spissen var i startoppstillingen da Italia vant 2- 1 over Sverige i gruppespillets siste kamp. Da var italienerene allerede klare for kvartfinale, og flere reserver fikk sjansen. Del Piero takket for tilliten ved å score et praktfullt mål. I tillegg serverte han corneren som Luigi di Biagio stanget i nettmaskene. #

Skryt fra treneren

- Del Piero var glimrende mot Sverige etter en middelmådig start på EM, sa landslagssjef Dino Zoff til nyhetsbyrået AP.

25-åringen var også selv fornøyd med innsatsen.

- Endelig føler jeg at jeg har blitt en viktig spiller i det italienske laget, sa del Piero.

Han tar imidlertid ingenting for gitt før Romania-kampen.

- Jeg vil selvsagt spille, men bare dersom jeg fortjener det. Laget kommer foran mine personlige ambisjoner.

Folkekrav

Alessandro del Piero er Italias mest populære fotballspiller, og de italienske avisene krever nå at det lettbeinte ballgeniet kommer inn på bekostning av Romas Francesco Totti. Også trener Zoff ser ut til å være på gli.

- Del Piero har gitt meg et luksusproblem, og det er jeg glad for. Hva jeg velger å gjøre vil imidlertid bare tida vise, sa Dino Zoff.

  • Italia-Romania går direkte på TV2 fra kl. 20.45.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling