Christian Sørum og Anders Mol i Kina

Verdens beste duo: Tok sitt andre gull på ei uke

Sandvolleyparet Christian Sørum og Anders Mol spilte seg til prestisjetung finale for andre uka på rad, og tok seieren.

FEIRING: Anders Mol og Christian Sørum fortsetter gullfesten. Her fra seieren i Las Vegas Open. Foto: Sam Wasson Getty Images/AFP
FEIRING: Anders Mol og Christian Sørum fortsetter gullfesten. Her fra seieren i Las Vegas Open. Foto: Sam Wasson Getty Images/AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Søndag var Christian Sørum (22) og Anders Mol (21) klare for nok en finale i prestisjetung turnering, denne gangen i Kina. Motstanderne var Evandro Oliveira og Bruno Schmidt fra Brasil.

- For en dag! Etter tre skikkelig tøffe kamper er vi i finalen igjen! Gratulerer også til Hendrik Mol og Mathias Berntsen for å bli topp ti, skriver Christian Sørum på Instagram i forkant av søndagens finale.

Det ble klart da den norske duoen slo Trevor Crabb og Tri Bourne komfortabelt med 21-15, 21-15 i lørdagens semifinale i Jinjiang.

-Ræva

Brasil vant første sett 21-14, men de norske gutta henta seg inn igjen og vant både andre og tredje sett med 21-17 og 15-12. Det avgjørende settet var jevnt en stund, men sandvolleyparet satte etter hvert opp tempoet. Da klarte ikke brasilianerne å holde følge.

Dette ble Sørums og Mols andre gull på ei uke.

- Det har vært en skikkelig intens og tøff uke. Vi kom til Kina med jetlag, og er forferdelig slitne. Vi spilte ræva, sier Mol på direkten etter seieren, og fortsetter:

- Vi forventet ikke det her i det hele tatt, men det er helt fantastisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer