<strong>KOMMER TIL OSLO:</strong> Blanka Vlasic fra Kroatia har vært verdens beste høydehopper i flere år, men har slitt med skader de siste par sesongene. Nå gjør hun comeback på Bislett. Foto: AP Photo / Alik Keplicz / NTB Scanpix
KOMMER TIL OSLO: Blanka Vlasic fra Kroatia har vært verdens beste høydehopper i flere år, men har slitt med skader de siste par sesongene. Nå gjør hun comeback på Bislett. Foto: AP Photo / Alik Keplicz / NTB Scanpix Vis mer

Verdens beste høydehopper gjør comeback på Bislett

11. juni.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den tidligere høydedronningen Blanka Vlasic har slitt med skader de siste to sesongene, men nå er hun tilbake for fullt. Comebacket blir i Bislett Games 11. juni.

Det bekrefter hun selv på sine hjemmesider. Hun møter hele verdenseliten på Bislett med OL-mester Anna Tsjitsjerova og verdensmester Svetlana Sjkolina sammen med den amerikanske yndlingen Brigitta Barrett og de aller beste svenske jentene.

Angelsen med Tonje Angelsen blir norsk stjerne i dette eksklusive selskapet, og for både henne og Blanka Vlasic blir Bislett Games en fin oppkjøring til EM i Zürich i august.

- De store målene mine denne sesongen er selvsagt EM, mens jeg satser også hardt på IAAFs kontinentalcup i Marokko, forteller Vlasic, som blir en svært interessant start på Bislett. Det er der vi kommer til å få en pekepinn på om hun er på vei tilbake til den desiderte verdenstoppen igjen.

Fornøyd general - Høyde for kvinner er fulltegnet, og det er en øvelse jeg er veldig fornøyd med, for vi har fått med de aller beste. Det kommer til å bli en god og spennende konkurranse, sier Steinar Hoen, stevnegeneralen på Bislett til NTB.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer