Verdens beste i fjor må i den åttende himmel

Skjebnekamp i Champions League.

BERG-OG-DAL-BANE: Marit Malm Frafjords Viborg har vunnet alt i serien denne sesongen, men de har slitt i Champions League. Her kjemper linjespilleren om rom i en landskamp mot Sverige. Foto: Henning Bagger/SCANPIX
BERG-OG-DAL-BANE: Marit Malm Frafjords Viborg har vunnet alt i serien denne sesongen, men de har slitt i Champions League. Her kjemper linjespilleren om rom i en landskamp mot Sverige. Foto: Henning Bagger/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Viborg vant Champions League forrige sesong - og året før. Grønntrøyene har vært verdens beste klubblag de to siste åra.

Nå står byen igjen på hodet foran en mesterligakamp, men de er ikke i festrus.

De er livredde.

- Ei ripe i lakken For grønntrøyene kan nemlig bli slått ut av Champions League i morgen, allerede i gruppespillet. Det vil være en gedigen nedtur. For å gå videre må Viborg slå russiske Dinamo Volgograd med åtte mål.

- Det vil absolutt være en ripe i lakken og vi ikke går videre, det tror jeg ikke folk her hadde regnet med. Men vi har vært maks uheldige denne sesongen, med skader og sånn. I en av seriekampene var vi bare ti spillere, sier linjespiller Marit Malm Frafjord til Dagbladet.

Den tidligere Byåsen-jenta kom til klubben i sommer. Samtidig forsvant tre svært sentrale spillere: Katrine Lunde Haraldsen, Kristine Lunde-Borgersen og Bojana Popovic.

Spesielt Katrine har vært vanskelig å erstatte. Viborg har nemlig fortsatt verdensstjerner på alle plasser - bortsett fra den viktigste plassen av alle, mellom stengene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer