Verdens beste med klar melding til det norske folk etter sjokket

- Dere kan være stolte. Norge kan vinne EM.

HISTORISKE: Disse gutta sto for en av de største prestasjonene i norsk idrettshistorie mot Frankrike.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
HISTORISKE: Disse gutta sto for en av de største prestasjonene i norsk idrettshistorie mot Frankrike. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Frankrike - Norge 24-29

KRAKOW (Dagbladet): Et uhyre sterkt norsk kollektiv ydmyket Frankrike og sendte et av tidenes beste lag hjem i skam. Etter kampen forteller mannen som har vært regnet som verdens beste spiller i over et tiår, «monsteret» Nikola Karabatic (31), at han tror Norge kan komme til å vinne hele EM.

- Alt er mulig. Hvis de spiller på dette nivået, kan de selvfølgelig vinne. Det er ingen av de andre lagene her som skiller seg ut. Jeg er ikke overrasket over Norge. De spiller med fart og selvtillit. Det er et meget bra lag, skryter Karabatic overfor Dagbladet.

Hyller Norge Franskmannen sto oppreist, mens han tørket svettet av pannen og svarte høflig på spørsmål i flere minutter etter sin og lagets store nedtur. Til tross for Frankrikes enorme skuffelse, tok han seg tid til å rose Norge og komme med følgende melding til det norske folk:

- Jeg ønsker Norge og det norske folk lykke til videre. Det er en fantastisk prestasjon for landet deres. Vanligvis er det kvinnene deres som gjør nasjonen stolt, men nå er det mennene. Det er gode gutter som jeg ønsker alt godt videre, forteller superstjerna.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer