Verdens beste menn

Er du enig eller uenig? Sett opp og stem på ditt drømmelag på dagbladet.no VM er over, og det er tid for refleksjoner. Dagbladets VM-redaksjon har satt sammen sitt drømmelag fra VM 2002. Laget er satt opp i en 3- 5- 2-formasjon, og prestasjonene gjennom hele turneringen ligger til grunn for utvelgelsen av spillerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hva er ditt drømmelag?

Forsvar

Oliver Kahn, Tyskland

Jernmannen som bare gjorde én feil i VM, er selvskreven. At feilen i finalen ble skjebnesvanger, veier ikke opp for at Kahn var mannen som sendte tyskerne til finale med keeperspill i særklasse i alle de andre kampene.

Myung Bo Hong, Sør-Korea

Sør-Koreas kaptein drev sine tropper fram med autoritet og ære. Bunnsolid helt til han misset og ga Sükür VMs raskeste mål i bronsefinalen. God i lufta, og sterk taktisk. Scora i straffekonken mot Spania.

Rafael Marquez, Mexico

Var VMs beste midtstopper i gruppespillet. Særlig i kampen mot Italia. God både i lufta og med ballen. Det røde kortet og grisetaklinga i åttedelsfinalen mot USA er det eneste minuset.

Rio Ferdinand, England

Klippen med det lille ekstra i Englands beste lagdel. Mer spillende enn kollega Sol Campell, og har i løpet av turneringa spilt seg til å bli balløyas aller heteste salgsobjekt. Ikke verst av en midtstopper.

Midtbane

Bernd Schneider, Tyskland

En av få tyskere som utmerket seg med noe mer enn grundighet. Lekte i perioder med Roberto Carlos i finalen, og hadde en rekke gode innlegg. Teknikk på høyde med brasilianerne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer