Verdens beste romkompiser

Ole Gunnar Solskjær er avhengig av daglig telefonkontakt med sin høygravide samboer Silje. Steffen Iversen klarer seg med golfkøllene, mens Frode Olsen må ha god tannkrem. Les hva EM-spillerne mener om romkompisen sin, og hva de må ha med seg på tur.

IVERSEN/HEGGEM

STEFFEN: - Jeg og Vegard er veldig gode kamerater. Han er den mest ryddige person jeg kjenner. Han legger alle klærne inn i skapene - med brettekanter.

Må ha: - Golfsettet mitt.

VEGARD: - Steffen er den beste romkompisen jeg kan ha. Vi har delt rom siden 1995 - både på Rosenborg og på landslaget. Vi har ikke krangla på fem år.

Må ha: - Laptopen min.

REKDAL/MYHRE

KJETIL: - Vi kan si hva vi vil til hverandre uten at det gjør noe - selv om det kan gå ei kule varmt. Det verste med Thomas er at han er utrolig vanskelig å få opp, han bruker sikkert tre kvarter på å komme seg ut av senga, og han skylder på meg.

Må ha: - Kortstokk.

THOMAS: - Det beste med Kjetil er at han er real og til å stole på. Det verste? Han er et sinnssykt konkurransemenneske, den fødte pessimist og utrolig rastløs.

Må ha: - Musikk, kortstokk og et godt humør.

BERG/SOLBAKKEN

HENNING: - Ståle er morsom, forteller gode historier og så er han fotballsmart. Det verste er at han kan altfor mye om sport, obskure fotballsanger og alt annet.

Må ha: - Ordentlige barbersaker, hater å få skjegg.

STÅLE: - Vi har mange felles interesser, vi liker gode historier og Henning er en omgjengelig fyr. Det verste er at han prater mye i telefonen.

Må ha: - Et godt sovehjerte.

OLSEN/MYKLAND

FRODE: - Myggens beste egenskap er at han sover stille, ingen lyder om natta. Verst? Nei, det kommer jeg ikke på.

Må ha: - Tannkrem, og nå har jeg spanske ordbøker for å lære språket ordentlig.

ERIK: - Det er mye bra med Frode, god å prate med og han har godt humør. Du kan fortelle ham ting, og det forblir mellom oss. Når Frode får nyseanfall er det ille, det stopper ikke.

Må ha: - Pass.

BAKKE/CAREW

EIRIK: - Jeg og John har samme interesser, golf og Playstation. Men han kan være litt sløv, litt for avslappet holdning.

Må ha: - Golfkølla.

JOHN: - Eirik er en hyggelig kar. Han snorker litt, men det gjør jeg rg. Også prater han litt for mye i telefonen for seint på kvelden.

Må ha: - Finskjorta og finbuksene mine. Også gullkjedene.

SOLSKJÆR/ANDERSEN

OLE GUNNAR: - Trond er den perfekte romkameraten fordi vi kjenner hverandre så godt. Derfor kan vi være oss sjøl hele tida.

Må ha: - Daglig telefonkontakt med Silje.

TROND: - Jeg mener det samme som Ole Gunnar. Vi har reist så mye sammen. Har felles bakgrunn og felles kjente.

Må ha: - Gitaren.

RISETH/FLO

VIDAR: - Vi passer veldig godt sammen - Tore André er veldig god å ha der. Jeg får nemlig lov til å bestemme over fjernkontrollen. Men han er litt sein av seg, spesielt når vi skal spise.

Må ha: - Barbermaskinen.

TORE ANDRÉ: - Han Vidar har alltid en historie av privat karakter på lager. Jeg tør ikke si hva de handler om. Og så er han minst like distré som meg.

Må ha: - DVD-spilleren. Sjøl om jeg ikke vet når jeg får tid til å bruke den.

BRAGSTAD/STRAND

BJØRN OTTO: - Roar er rolig og driver med sitt og PC-en sin. Men han skjønner ikke hva som skjer. Likevel lar han meg være i fred. Men han snorker alltid litt når han er i ferd med å sovne inn. Det forstyrrer.

Må ha: - Golfhansken min. Køller kan jeg leie.

ROAR: - Bjørn Otto er først ute av senga og tar alltid telefonen. Det setter jeg pris på. Det er også positivt at han er like glad i å hvile som jeg. Men hver gang vi skal ut, må han på do. Og da mener jeg hver gang.

Må ha: - Golfsettet og mobiltelefonen.

BAKKE/RIISE

MORTEN: - John-Arne er veldig åpen og kan snakke om alt. Derfor går det veldig greit på rommet vårt. Og så er han enda mer hyper enn det jeg er. Det betyr at han nesten aldri klarer å slappe av.

Må ha: - Keeperhanskene mine.

JOHN-ARNE: - Morten har et veldig avslappet forhold til ting. Det liker jeg godt. Og så er han rolig - i hvert fall roligere enn det jeg er. For mens jeg spretter opp og ned, ligger Morten i senga og smiler.

Må ha: - Mobilen. Den er nesten like viktig som fotballskoa.

EGGEN/BJØRNEBYE

DAN: - Stig Inge er en grei gutt. Vi har jo kjent hverandre siden vi gikk på Vang videregående skole sammen.

Må ha: - Musikk og bøker.

STIG INGE: - For meg er Dan en interessant person. Vi har felles interesser og kan debattere rundt en masse ting. Er enige om mye, men ikke alt. Slik får vi tida til å gå.

Må ha: - Bøker og musikk.

BERGDØLMO/SKAMMELSRUD

ANDRÉ : - Jeg og Bent er akkurat like, og det er helt uproblematisk å bo sammen.

Må ha: - Tok med tre mobiler hit,

du vet aldri hva som skjer...

BENT: - André er en behagelig type. Begge roter litt så det var bra vi kom sammen.

Må ha: - Kortstokken.