Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdens beste Solskjær

LONDON: (Dagbladet): Nottingham Forest- Manchester United 1-8.De britiske søndagsavisene har en ny stor Solskjær-dag. Scoringsmaskinen fra Kristiansund blir hyllet av sportsreporterne, og i går deltok alle, fra legenden George Best til TV-eksperten Alan Hansen, i hyllesten av Ole Gunnar firemålsscorer.

Ole Gunnars lojalitet mot Manchester United forbløffer også de engelske sportsekspertene, men samtidig er det mystikken omkring denne lojaliteten som gjør at de bruker så enormt mye spalteplass på ham.

- Solskjær var på banen i bare 19 minutter, og i løpet av den tida stjal han hele showet. Yorke ble tatt av banen for at Solskjær skulle få strekke på beina, men han svarte med å score fire mål i løpet av de 13 siste minuttene, skriver Mail on Sunday.

  • News of the World gjør et poeng ut av at Ole Gunnar Solskjær faktisk ble vraket før denne kampen. - United hadde gjort en rekke bytter, og ironisk nok så var Solskjær satt ut av laget etter siste kamp mot Derby, skriver News of the World.
  • Sunday Times hyller også Ole Gunnar Solskjær. Avisa forteller at Andy Cole feiret comebacket på landslaget med to mål, men hans smil var lite i forhold gliset i Solskjærs ansikt, skriver The Times.
  • MÅL-RUSH skriver Sunday Times, og viser hvordan Jon Olav Hjelde taper en duell som ender i en av utrolig mange United-scoringer.

- Jeg ville bare at Ole skulle få jobbe litt, sier manager Alex Ferguson til avisa.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media