UBESEIRET: Floyd Mayweather er fremdeles ubeseiret etter kampen mot argentinske Marcos Maidana natt til søndag, men måtte grave dypt i kjelleren og vant til slutt på poeng.

Mayweather står dermed med 46 strake seirer som profesjonell og forsvarte ryktet som verdens beste bokser, uansett vektklasse. Foto: REUTERS/Steve Marcus/NTB Scanpix
UBESEIRET: Floyd Mayweather er fremdeles ubeseiret etter kampen mot argentinske Marcos Maidana natt til søndag, men måtte grave dypt i kjelleren og vant til slutt på poeng. Mayweather står dermed med 46 strake seirer som profesjonell og forsvarte ryktet som verdens beste bokser, uansett vektklasse. Foto: REUTERS/Steve Marcus/NTB ScanpixVis mer

«Verdens beste» vant på poeng etter dramatisk kamp

Floyd Mayweather er fremdeles ubeseiret.

Floyd Mayweather er fremdeles ubeseiret etter kampen mot argentinske Marcos Maidana natt til søndag, men måtte grave dypt i kjelleren og vant til slutt på poeng.

Mayweather står dermed med 46 strake seirer som profesjonell og forsvarte ryktet som verdens beste bokser, uansett vektklasse.

Ingen hadde levnet Maidana en sjanse mot den amerikanske superstjernen, men argentineren tvang Mayweather til å hente fram sitt absolutt beste.

- Det var en tøff, jevn kamp. Det er dette fansen kommer for å se, sa Mayweather ifølge ESPN etter kampen.

Mayweather har igjen to kamper av kontrakten han undertegnet med Showtime/CBS i fjor. Det er ventet at han skal bokse igjen i september.

Det kan bli en returmatch mot Maidana hvis en kamp mot Manny Pacquiao ikke blir en realitet.

(NTB) «»