Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Neymar opereres

Verdens dyreste fotballspiller opereres i dag

Verdens dyreste fotballspiller, Neymar, ankom lørdag hjemlandet Brasil der han skal opereres for leddbåndsskaden som truer med å ødelegge sommerens VM for ham.

BRUDD: Den 25. februar skadet også Neymar et bein i foten i kampen mellom PSG og Marseille. Det er snakk om et brudd i mellomfoten. Foto: AFP PHOTO / GEOFFROY VAN DER HASSELT
BRUDD: Den 25. februar skadet også Neymar et bein i foten i kampen mellom PSG og Marseille. Det er snakk om et brudd i mellomfoten. Foto: AFP PHOTO / GEOFFROY VAN DER HASSELT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Paris Saint-Germain-stjernen landet på flyplassen i Belo Horizonte lørdag og hastet videre til Mater Dei-sykehuset i byen.

Der ventet det brasilianske fotballandslagets egen kirurg Rodrigo Lasmar på 26-åringen. Etter lørdagens operasjon er det anslått at Neymar blir borte fra fotballen i opp mot tre måneder.

Det betyr at årets PSG-sesong er over for brasilianeren, og forberedelsene til sommerens VM-sluttspill i Russland blir også helt annerledes enn milliardkjøpet hadde sett for seg.

Neymar kan fortsatt rekke mesterskapet.

PSG-stjernen skadet seg i søndagens seriekamp mot Marseille. Han landet feil og tråkket over. I tillegg til å pådra seg en leddbåndsskade skadet han et mellomfotsbein.

Landslagslege Lasmar har bekreftet at det er snakk om et brudd.

- Det er ikke en brist i et lite bein, det er et ordentlig brudd i et viktig bein i mellomfoten, sa han tidligere denne uken.

Torsdag kom Neymar hjem til Brasil. Han ble trillet gjennom ankomsthallen i Rio de Janeiro i rullestol.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!