Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdens dyreste fotballspiller tilbakeviser påstander om mistrivsel

Gareth Bale storkoser seg i Real Madrid.

KOMPISER: Gareth Bale (t.h.) har funnet tonen sammen med Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Foto: Sergio Perez / Reuters / NTB Scanpix
KOMPISER: Gareth Bale (t.h.) har funnet tonen sammen med Cristiano Ronaldo i Real Madrid. Foto: Sergio Perez / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Gareth Bale (24) har funnet seg til rette i Real Madrid. Waliseren er glad han er kvitt skadeproblemene.

Bale meldte overgang fra Tottenham til den spanske storklubben i begynnelsen av sesongen. Tidligere i høst var han satt ut av spill i en måneds tid med en lårskade, men nå er han tilbake for fullt.

På de fire siste kampene er det blitt tre scoringer og fem målgivende pasninger.

- Etter en skade og litt treg start trives jeg med alt ute på banen og ser fram til resten av sesongen, sier Bale.

Glad for velkomst 24-åringen føler han ble tatt godt imot av alle i den spanske hovedstadsklubben.

- Det har vært flott helt siden jeg kom hit. Alle har sørget for at jeg har følt meg veldig velkommen, forteller han.

Real Madrid hevder Bale kostet 91 millioner euro (750 millioner kroner), men britiske medier har rapportert at overgangssummen lå på 101 millioner euro. Det gjør ham i så fall til verdens dyreste spiller. Lagkameraten Cristiano Ronaldo kostet 94 millioner euro da han kom fra Manchester United i 2009.

Jager Barcelona Lørdag spiller Bale og co. borte mot Almeria i La Liga. Klubben ligger på tredjeplass og har seks poeng opp til serieleder Barcelona. Atlético Madrid er nummer to.

Barcelona sliter med skader hos flere sentrale spillere. Både Lionel Messi og målvakten Victor Valdés er uaktuelle ut året.

(NTB)