Verdens mest sexy ishockey-blogger

«24»-Elisha blogger om L.A. Kings.

(Dagbladet.no): «Har vi glemt denne spilleren midt oppe i dramaet? Spilleren som ble valgt som nummer 23 i 2000-draften, mannen som scoret 25 mål for Canucks, fortsatte med 36 i 2001 og 46 i 2002?»

På hjemmesidene til verdens beste ishockeyliga (NHL) blogger Elisha Cuthbert flittig om sporten hun elsker - nå sist om Todd Bertuzzi, spilleren som ble bøtlagt og ilagt karantene for en brutal takling på en motspiller i mars 2004.

Sexy Cuthbert er mest kjent fra den uhyre populære TV-serien «24», hvor hun har rollen som Kim Bauer - dattera til helten sjøl, Jack. Hun har også spilt i filmen «House of Wax», sammen med blant andre Paris Hilton.

Nå blogger hun også om ishockey.

«Oppveksten i Canada, åpnet øynene mine for ishockeyverdenen. Broren min spiller på to lag - både på bylaget og skolelaget. Moren min spiller også. Jeg, derimot, er bare ei skuespillerinne som elsker sporten og ikke spiller - men det betyr ikke at jeg ikke kan skrive om den!» forteller Cuthbert i introduksjonsteksten til bloggen sin.

22-åringen fra Calgary (fyller 23 30.november) har vært med på en rekke kåringer over verdens mest sexy kvinner, og blir garantert ikke mindre populær hos sportsinteresserte amerikanere etter dette.

HOCKEYTILHENGER:</B> Elisha Cuthbert elsker ishockey.
POPULÆRE: Hovedrolle-innehaverne fra den populære TV-serien «24».