Verdens navle

Aqua-Lenes klesstil har satt dype spor blant ungdommen på Ekebergsletta. Bar mage, synlig navle og en kort topp er in, kult og supersexy. Og aller best: En ring eller diamant er det aller kuleste.


MÅ VENTE: Celine Jerring (14), Helset, mener det er kult med bar navle. - Egentlig har jeg mest lyst på en diamant der, men mamma og pappa sier at jeg skal vente til jeg er 16. De er litt gammeldagse.


TRENDY: Maria Kristel Mangen (16), Manglerud/Star, har planer. - Egentlig hadde jeg tenkt å ta ring i forgårs, men tror jeg tar det i dag i stedet. Det er jo litt trendy og stilig, da. Dessuten er det et smykke, og jeg liker det.


HJERTE: Ellen Kathrine Myhren (15), Skjetten, satte et blått hjerte i navlen i går. - mange gutter sier det er stygt, men noen synes det er stilig også. Jeg tok ring i navlen fordi alle andre har det, og fordi jeg alltid har hatt lyst.


VARMT: Stine Forthun (16), Hyllestad IL, pleier å vise navlen når det er varmt. - Det blir så svett hvis navlen er tett i varmen. Får mer luft hvis den er fri. Har ikke spurt, men typen min liker det sikkert.


SEXY: Adrian Rodal (15), Øvre Årdal IL, synes det er sexy å vise navle og mage. - Skulle kanskje hatt litt mer muskler, men pytt-pytt. Regner med at jentene liker det uansett. Damer er i hvert fall best når navlen synes - med eller uten ring.


IKKE FOR GUTTA: Camilla Nordsveen (14) spiller på Ekeberg, og tok på seg kort topp fordi hun hadde lyst. Ikke for at gutta skulle se på magen hennes. - Men selvsagt er vi her for å se på gutta. Har sett seks kjekke hittil.


Alle foto: ESPEN RASMUSSEN