Verdens navle

Aqua-Lenes klesstil har satt dype spor blant ungdommen på Ekebergsletta. Bar mage, synlig navle og en kort topp er in, kult og supersexy. Og aller best: En ring eller diamant er det aller kuleste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

MÅ VENTE: Celine Jerring (14), Helset, mener det er kult med bar navle. - Egentlig har jeg mest lyst på en diamant der, men mamma og pappa sier at jeg skal vente til jeg er 16. De er litt gammeldagse.

TRENDY: Maria Kristel Mangen (16), Manglerud/Star, har planer. - Egentlig hadde jeg tenkt å ta ring i forgårs, men tror jeg tar det i dag i stedet. Det er jo litt trendy og stilig, da. Dessuten er det et smykke, og jeg liker det.

HJERTE: Ellen Kathrine Myhren (15), Skjetten, satte et blått hjerte i navlen i går. - mange gutter sier det er stygt, men noen synes det er stilig også. Jeg tok ring i navlen fordi alle andre har det, og fordi jeg alltid har hatt lyst.

VARMT: Stine Forthun (16), Hyllestad IL, pleier å vise navlen når det er varmt. - Det blir så svett hvis navlen er tett i varmen. Får mer luft hvis den er fri. Har ikke spurt, men typen min liker det sikkert.

SEXY: Adrian Rodal (15), Øvre Årdal IL, synes det er sexy å vise navle og mage. - Skulle kanskje hatt litt mer muskler, men pytt-pytt. Regner med at jentene liker det uansett. Damer er i hvert fall best når navlen synes - med eller uten ring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer