Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdens raskeste mann tar treningsfri etter juleøkt

Bolt satser mot VM i Beijing.

TAR SEG FRI: Usain Bolt (i midten) er i rute mot VM i Beijing neste år, men i jula tar han seg treningsfri. Her er han fra et oppvisningsløp i Polen tidligere i år. Foto:  AFP PHOTO/JANEK SKARZYNSKI
TAR SEG FRI: Usain Bolt (i midten) er i rute mot VM i Beijing neste år, men i jula tar han seg treningsfri. Her er han fra et oppvisningsløp i Polen tidligere i år. Foto: AFP PHOTO/JANEK SKARZYNSKI Vis mer

Verdens raskeste mann, Usain Bolt, satser mot VM i Beijing, der han vant to OL-gull og satte to verdensrekorder på sprinten i 2008.

Han gjorde unna en treningsøkt julaften hjemme på Jamaica, men fikk lov til å ta seg fri noen dager i romjula, for å feire jula med familien, melder EME News.

Det meldes også at Bolt ser ut til å være kommet godt i gang med treningsarbeidet før en ny sesong. Trener Glen Mills ser i alle fall ut til å være fornøyd med den jobben Bolt har gjort til nå, og derfor kunne han gi eleven treningsfri noen dager.

Ved siden av å være sammen med familien, har Usain Bolt også planer om å arrangere en mottakelse for barna i nærområdet der han bor, og da kommer det også til å vanke noen godbiter til de yngste tilhengerne hans. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media