SLETTET GJELDEN:  Tyrone Mings overrasket sin egen mor ved å slette hele hennes gjeld. Det er ikke første gang Ipswich-spilleren imponerer utenfor banen. Foto: NTB Scanpix/Instagram.
SLETTET GJELDEN: Tyrone Mings overrasket sin egen mor ved å slette hele hennes gjeld. Det er ikke første gang Ipswich-spilleren imponerer utenfor banen. Foto: NTB Scanpix/Instagram.Vis mer

Verdens snilleste fotballspiller? Ipswich-back hylles i sosiale medier

Tyrone Mings imponerer både på og utenfor banen.

(Dagbladet): Fotballspillere blir ofte beskyldt for være egoistiske, overbetalte og lite takknemlige. Det er i alle fall. ikke Tyrone Mings.

22 år gamle Tyrone Mings tjener sine penger i Championship-klubben Ipswich. Spilleren som gikk gradene i Southampton er utvilsomt takknemlig for sin jobb og har ved flere anledninger vist seg fra sin beste side.

Slettet gjeld Vi tar det siste først. For to dager siden la Mings ut et bilde på Instagram som viste en meldingsdialog han har hatt med sin mor. Der kommer det fram at sønnen har slettet hele gjelden til sin mor.

- Jeg må gråte. Du har på egen hånd fjernet all gjeld for første gang i mitt liv. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal si annet enn at alle mine bekymringer er borte og TAKK, skriver moren.

En rekke britiske medier har skrevet om meldingsdialogen og i sosiale medier sprer den seg som ild i tørt gress.

Ga fans billetter og nye drakter For to år siden ønsket en Ipswich-fan Mings lykke til med en kamp, og fortalte at han ønsket å være der, men ikke hadde råd.

Mings svarte ved å gi den blakke supporteren to billetter til kampen.

- Burde ikke gå glipp av en kamp fordi du ikke har råd, skrev Mings.

- Tusen takk for i dag! Setter virkelig pris på det. Det er spillere som deg, som gjør Ipswich til en spesiell klubb #legend, svarte supporteren.

I fjor skiftet forsvarsspilleren nummer fra 15 til 3. Flere supportere hadde da allerede fått Mings navn med nummer 15 trykket på de nye draktene. 22-åringen tok på ny ansvar og kjøpte ny drakt med riktig nummer til supporterne.

Parr-utfordrer Mings har denne sesongen spilt 35 kamper for Ipswich og engelskmannen har blitt koblet til en rekke Premier League-klubber, blant annet Arsenal. Mings trives best på venstreback, og har til tider gitt Jonathan Parr hodebry. Spilleren som ble hentet fra Chippenham Town for 10 000 pund har til tider blomstret.

Samtidig sørget han for at Parr har måtte finne seg til rette på den motsatte backen.

This is why I do it, this makes worth it ??

Et bilde publisert av @tyronemings