Verdens største blir enda større

Snart rulles Norway Cup i gang for 32. gang. General Frode Kyvåg er klar til å ta imot barn og ungdom fra 37 nasjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Interessen for Norway Cup tar fullstendig av. I år står over 60 lag på venteliste for å spille fotball med barn og ungdom fra 37 nasjoner. 10 300 mennesker legger seg inn på skoler i Oslo by. Generalsekretær Frode Kyvåg må bare erkjenne at det ikke er plass til alle som vil delta i verdens største fotballturnering.

-  Summen er stor i år. Vi ønsker ikke å bli større nå. Grunnen er at vi har funnet en måte å arrangere dette på som passer oss bra. Men vi liker selvfølgelig at interessen er stor, sier han.

Hardtrening

Skeids debuterende 11-åringer Oliver Hatløy Brenna og Thomas Skjørberg gleder seg vilt til avspark 25. juli. De ligger i hardtrening for å være i toppform til turneringen.

-  Nå som det er skoleferie, trener vi fem timer om dagen. Det går mest på skudd og redninger. Denne turneringen skal vi vinne, sier Oliver til Dagbladet.

Bedre forberedt

Frode Kyvåg kan skryte av at han er like godt forberedt.

-  Dette blir stort. Vi har ekstremt bra kontroll. I år er vi faktisk bedre forberedt enn vi har vært tidligere, røper mister Norway Cup.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer