Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdens største klubb før 2014

Chelseas målsetning.

(Dagbladet.no): Med uavgjort mot Manchester United i morgen har Chelsea sikret seg sitt andre ligamesterskap på rad. Det har klubben aldri klart før.

Ambisjonene stopper ikke der.

Chelsea-direktør Peter Kenyon er i Asia for å markedsføre klubben, og forteller ifølge nyhetsbyrået AP at Chelsea ikke bare vil bli best i London eller i Storbritannia.

Blåtrøyene skal bli verdens største klubb innen 2014.

- Dette er den største fotballmuligheten i Europa på ti år, sier Kenyon som tidligere var direktør i Manchester United.

United er nummer to på pengelista over verdens rikester klubber, bak Real Madrid. Chelsea ramler inn på femteplass.

- Denne jobber gir meg masse utfordringer. Jeg er priveligert fordi jeg får delta i denne bransjen, som sjef for to store merkevarer. Manchester United hadde sin historie, nå er det Chelsea som gjelder, sier Kenyon.

Chelsea ble kjøpt av rubelmilliardæren Roman Abramovitsj for bare to år siden. Pengene og suksessen har ifølge Kenyon ført til at klubben mislikes i hjemlandet.

MER Å GLEDE SEG TIL: Chelsea-fansen ventet 50 år på klubbens seriegull i fjor. I morgen kan klubben sikre seg et nytt, og direktør Kenyon varsler ytterligere framgang. Foto: Scanpix/Reuters
MER Å GLEDE SEG TIL: Chelsea-fansen ventet 50 år på klubbens seriegull i fjor. I morgen kan klubben sikre seg et nytt, og direktør Kenyon varsler ytterligere framgang. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Bråket starter når du vinner kamper. Hvis du ikke vinner, så bryr ingen seg. Da blir det ikke noe bråk.

• Din kommentar: Har Chelsea det som trengs for å bli «verdens største klubb»?

SEIRER IRRITERER: Peter Kenyon mener kritikken mot José Mourinho skyldes misunnelse, fordi klubben bare vinner og vinner.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling