Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdens to raskeste møtes i tre Diamond League-stevner

Duket for dueller mellom Bolt og Gay.

HESTEHODE FORAN: Jamaicas Usain Bolt slo amerikanske Tyson Gay på 100 meter i VM, men neste år for Gay flere muligheter til revansj.Foto: SCANPIX/AFP/FABRICE COFFRINI
HESTEHODE FORAN: Jamaicas Usain Bolt slo amerikanske Tyson Gay på 100 meter i VM, men neste år for Gay flere muligheter til revansj.Foto: SCANPIX/AFP/FABRICE COFFRINI Vis mer

|||

Usain Bolt og Tyson Gay, de to raskeste mennene på planeten, skal møtes i tre Diamond League-stevner neste år.

Reuters mener å ha fått bekreftet at de to skal løpe mot hverandre i New York 12. juni, i London 13. og 14. august og i finalen i Brussel 27. august. Totalt er det 14 stevner i Diamond League, og Bislett Games som går 4. juni, er det tredje stevnet i neste års serie.

Det blir også sagt at Asafa Powell, den tidligere verdensrekordholderen på 100 meter, kommer til å løpe i de fleste stevnene i Europa, deriblant på Bislett, men at han trolig kommer til å løpe mot de to andre i New York.

Det betyr at stevnet i New York, der også Andreas Thorkildsen skal delta, kommer til å få ekstra oppmerksomhet, dersom det blir det første og eneste stevnet ved siden av Brussel, som kommer til å få alle de tre toppsprinterne på startstreken.

Foreløpig har ingen bekreftet at de opplysningene Reuters bringer videre er sanne, men Tyson Gay sier at han skal møte Bolt tre ganger i løpet av den neste sesongen.

Verken Bolt, Tyson Gay eller Asafa Powell ville bekrefte overfor NTB i Monaco sist helg hvor de skal løpe neste år.

Alle sa da at de ville vente litt med avgjørelsen, og de understreket også at de ikke selv kom til å avgjøre hvor de skulle løpe. Det overlot de til trenere, managere og Diamond League-arrangørene.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media