Verdens verste naboer

LA BAULE (Dagbladet): Bare fred og idyll da Drillos holdt åpent hus i går, men om få dager kommer verdens verste naboer når England inntar sitt VM-hotell som ligger et dårlig golfslag unna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Teddy Sheringhams private sjøslag i Portugal ble riktignok bare møtt med skuldertrekk av norsk kolleger i Premier League.

-Det var ikke akkurat noen bombe, sier Øyvind Leonhardsen om nyheten som rystet det fotball-gale England. Sheringham har nemlig «meritter» som til og med ville vakt oppsikt på danskebåten:

  •  Foran EM i 1996 gikk bilder verden over av seansen der Sheringham satt i en tannlegestol i Hongkong - med to spritflasker inn i munnen, og med flaskenes innhold på vei ned svelget.
  •  Etter EM gikk Teddy og kameraten Paul Ince ettertrykkelig på galeien i sør-London.

I går ettermiddag var Teddy fortsatt i den engelske VM-troppen. Hvis han forblir der etter denne oppvasken, vil Drillos få verdens verste naboer.

Rett i koppen

De to lagene bor ved golfbanen i utkanten av den vesle byen La Baule, og fra de norske bungalowene ved hull 12 er det farlig kort vei til Englands hotell.

Golf-ferskingen Tore André Flo kan faktisk bruke et femmer-jern for å slå en liten hvit ball rett i koppen til Teddy.

Englands trener, nyfrelste Glenn Hoddle, har allerede vraket Gazza på grunn av høyt inntak, og nå lurer den engelske fansen på om Teddy kommer i presentabel forfatning til VM.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer