Verdenscupen i skiskyting

Verdenscupavslutning er utsatt

Grunnet den voldsomme vinden så har det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) valgt å utsette søndagens verdenscupavslutning.

MÅ VENTE: Johannes Thingnes Bø må vente på den nervepirrende avslutningen i verdenscupen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
MÅ VENTE: Johannes Thingnes Bø må vente på den nervepirrende avslutningen i verdenscupen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er på sine Twitter-sider at det internasjonale skiskytterforbundet (IBU) bekrefter at søndagens fellesstart for både kvinner og menn er utsatt.

Etter planen skulle kvinnene være i gang klokka 13:00 med sin fellesstart i svenske Östersund. Den er nå flyttet til 15:30, bekrefter forbundet.

For herrene skulle starten ha gått 15:30. Vinden gjør at man nå har siktet seg inn på 17:15, opplyser IBU om.

På kvinnesiden er det Tiril Eckhoff som har sikret seg verdenscupenseieren sammenlagt. Lørdag gikk hun inn til andreplass på jaktstarten da Marte Olsbu Røiseland sikret seg seieren.

For herrene er det knyttet enorm spenning. Det er nemlig slik at bare ett poeng skiller regjerende mester Johannes Thingnes Bø og Sturla Holm Lægreid.

Lørdag var det sistnevnte som gikk inn til seier på jaktstarten, som gjør at han nå leder verdenscupen med ett poeng. Mannen med ett poeng mindre er nettopp Thingnes Bø.

27-åringen fra Stryn har vunnet de to siste verdenscupene, men var åpen om at han frykter at søndagens renn til slutt kan bli avlyst dersom været ikke tar seg opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer