Verdenscupen er over for Svindal og Jansrud

Også storslalåm avlyst i Sveits.

KAN TA FERIE: Været stoppet kjøring for Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud også i dag.
Foto:  Arnt E. Folvik / Dagbladet
KAN TA FERIE: Været stoppet kjøring for Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud også i dag. Foto: Arnt E. Folvik / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Verdenscupsesongen er over for Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud, for fredag morgen ble v-cupfinalen i storslalåm avlyst.

Snø oppe i fjellet, regn i målområdet og lavt skydekke preget sveitsiske Lenzerheide også fredag, og dermed hadde ikke juryen annet valgt enn å avlyse storslalåmrennet for menn.

Norge skulle hatt med Svindal og Jansrud i dette rennet. For Jansrud var storslalåmen den eneste disiplinen han var kvalifisert for i verdenscupfinalen i år, men han fikk altså aldri sjansen til å kjøre.

Heller ikke torsdag var det mulig å avvikle renn i Lenzerheide, og super G-rennet for både kvinner og menn ble innstilt.

Onsdag fikk arrangørene avviklet utforrennene for både kvinner og menn. Svindal kjørte inn til en flott tredjeplass, mens Lotte Smiseth Sejersted endte på en oppsiktsvekkende femteplass i kvinneklassen.

Fredag kommer det til å bli renn selv om mennene må stå over, for kvinnenes slalåm kommer til å gå som planlagt. Det tyder også på at avslutningsrennet i årets verdenscup, slalåm for menn lørdag, helt sikkert kommer til å gå også, selv om det dårlige været kommer til å fortsette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer