Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Verdensener Williams knust av canadisk 20-åring

- Jeg vet ikke hva som er galt.

BEGYNNER Å HASTE: Serena Williams er langt unna toppformen drøyt ti dager før årets første Grand Slam-turnering. Foto: REUTERS/Stringer/NTB Scanpix
BEGYNNER Å HASTE: Serena Williams er langt unna toppformen drøyt ti dager før årets første Grand Slam-turnering. Foto: REUTERS/Stringer/NTB Scanpix Vis mer

Verdensener Serena Williams er langt fra toppformen drøyt ti dager før årets første Grand Slam-turnering. Tirsdag ble hun knust av Eugenie Bouchard fra Canada.

Med settsifrene 1-6 og 2-6 ble det nærmest en ydmykelse for den amerikanske stjernen i lagturneringen Hopman Cup. Bouchard er riktignok ranket som nummer seks i verden, men var likevel oppsiktsvekkende overlegen mot Williams.

Det er dårlig nytt for 33-åringen som starter jakten på sin 19. Grand Slam-tittel 19. januar.

SEIRET: Eugenie Bouchard. Foto: REUTERS/Stringer/NTB Scanpix
SEIRET: Eugenie Bouchard. Foto: REUTERS/Stringer/NTB Scanpix Vis mer

- Jeg vet ikke hva som er galt, men jeg er så sliten. Det er rart. Jeg klarer ikke å bevege kroppen, og det føles som jeg ikke har energi, sa Williams etter kampen.

- Det er litt frustrerende, for jeg vet at jeg kan spille to tusen ganger bedre, fortsatte hun.

Williams kom tilbake og vant doublekampen sammen med John Isner, men da hadde Canada allerede avgjort kampen ettersom Vasek Posposil beseiret Isner i to strake sett.

Serena Williams tapte første sett også mot italienske Flavia Pennetta mandag, men fant ny energi via en kaffepause underveis og vendte til seier.

Tsjekkia har vunnet sine to første kamper i gruppespillet og ligger etter 3-0 mot seiersløse Italia tirsdag best an i kampen om finaleplass. USA må beseire tsjekkerne torsdag for å ha sjansen til å spille finale.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media