-  Verdensklasse av Løke

Etter tap i de to første kampene ettelyste Gunnar Pettersen et lag som var gode i begge ender av banen. I går fikk han svar på tiltale.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Norge knuste Portugal med ti mål i skjebnekampen.

Kontringene kom, forsvaret stod støtt, og bakerst stod den 1,96m høye Ole Erevik bokstavelig talt en kjempekamp. Etter å ha kommet inn midtveis i første omgang frustrerte han portugiserne med redning etter redning.

-  Det var gøy å spille en så viktig kamp, sier Erevik til Dagbladet.

Løpt i senk

Tempoet på både ballen og beina var noe helt annet enn tidligere i EM. Laget som bare hadde tre kontringsmål før gårsdagens kamp, hadde i løpet av de 60 minuttene mot Portugal satt inn fem ganger så mange. Anført av en meget god Kjetil Strand, løp Norge portugiserne i senk.

Norge startet godt, gikk til pause med 17- 12, og så seg aldri tilbake. Landslagssjef Gunnar Pettersen var full av ros.

-  Det er viktig å få de billige målene. Gutta slapp seg løs i dag, og de turde spille. Det er lett å løpe, men det krever litt mot å sende avgårde de avgjørende pasningene. Det gjorde Kjetil Strand. Han viste mot, og dro med seg resten av laget i første omgang, sier Pettersen til Dagbladet.

Verdensklasse

Pettersens assistent, Erik Andersen kalte kampen tidenes kontringsoppvisning. Spesielt imponert var han over angrepsspillet til strekspiller Frank Løke og forsvarsspillet til Johnny Jensen. Løke scoret åtte mål, og kjempet som en løve på den norske streken, Jensen var en klippe hver gang portugiserne prøvde seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer