Verdensklasse

LARVIK (Dagbladet): Cupvinnercupen 16. delsfinale: Larvik HK- Strusjanka 37- 10. Sammenlagt: 75- 22. Kristine Duvholt er tilbake som Norges suverent beste kantspiller. Men hun sier nei til EM i desember.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har ikke snakket med Marit Breivik på en stund, men ringer hun i dag, sier jeg helt bestemt nei til landslaget, sier Kristine.

Det er ingen tvil om at landslagstrener Marit Breivik bør gjøre et forsøk på å overtale henne likevel.

Men den langsiktige målsettingen til Kristine om å være på topp i VM på hjemmebane neste år bør gå foran årets EM, mener Larviks trener, Ole-Gustav Gjekstad.

- Årets EM kommer avgjort for tidlig for Kristine. Det er helt utrolig hva hun klarer å prestere med så lite trening. Risikoen for tilbakeslag er altfor stor, mener Gjekstad.

Kort tid

Det utrolige ved Kristines comeback er nettopp den korte tida hun har brukt på å vise seg fram som en av verdens beste kantspillere.

For to måneder siden visste ikke Kristine Duvholt om hun noen gang kunne spille håndball igjen. Hun gjennomførte en komplisert ryggoperasjon i januar.

Steg for steg

- Jeg måtte ta steg for steg, for å sikre at jeg kunne bevege meg fritt. Håndball tenkte jeg ikke på i det hele tatt. Først i sommer prøvde jeg meg på håndballbanen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer