Verdensklasse

EVIAN (Dagbladet): Da Suzann Pettersen var ferdig med sitt 13. hull i går, var golfesset fem under par - og i ledelse. Så gikk det galt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld gikk Suzann Pettersen til sengs klokka 19, og våknet 13 timer seinere klar til Evian Masters. Med verdens beste jenter i startfeltet ville Suzann vise at hun holder mål i toppen. Og det var drømmegolf hun viste fram - til fem hull gjensto. Da hun var ferdig med femtimersrunden var hun på par og delt 29. plass.

- Jeg har noe på gang, sier Suzann med et ørlite smil. - Jeg ville vært fornøyd med to under par, men er ikke skuffet.

Det er nesten litt vanskelig å tro henne. For det vi så på de 13 første hullene var ei jente med overskudd, ballfølelse og humør. Det stemte bare ikke på de fem siste.

Fra minus fem til par

  • Hull 14, 179 meter par 3: Utslaget 20 meter skjevt og i roughen. Innspillet forbi flagget, og parputten bommer. Bogey.
  • Hull 15, 453 meter par 5: Utslaget rett i en tretopp, ballen ned i tjukk rough. Andreslaget bare 60 meter og i ny rough. Tredjeslaget på fairway, men 160 meter til flagget. Innspillet er flott, men parputten på tre meter misses. Bogeyputten lider samme skjebne. Dobbeltbogey.
  • Hull 16, 260 meter par 4: Utslaget med jern havner i på nytt i rough. Andreslaget går 15 meter og i bunker. Innspillet tre meter fra flagget. Parputten misses. Bogey.
  • Hull 17, 105 meter par 3: Hun klarer par.
  • Hull 18, 433 meter par 5: Bra utslag midt i banen. Innspillet skal på green, men ballen går i et blomsterbed 20 meter fra flagget. Hun må droppe, og fjerdeslaget havner seks meter fra hullet. Parputten misses. Bogey.

- Dobbeltbogeyen på 15. skal ikke skje, sier Suzann. - Men det er vanvittig viktig å treffe fairway. Roughen er enormt tjukk, og umulig å slå langt fra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer