Sykling, Tour of Norway:

Verdensmester Halvorsen langt nede etter «krisestart» på sesongen: - Du får deg noen på trynet

Klargjort for Tour of Norway i siste liten.

SMILET TILBAKE: Kristoffer Halvorsen innrømmer at han fikk seg en knekk etter flere velt og sykdom som ikke slapp taket i starten av sesongen. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no
SMILET TILBAKE: Kristoffer Halvorsen innrømmer at han fikk seg en knekk etter flere velt og sykdom som ikke slapp taket i starten av sesongen. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HØVIK (procycling.no): På halen av feltet i De Panne var vår foreløpig siste observasjon av Kristoffer Halvorsen i konkurranse.

Det er ikke et sted man ønsker å befinne seg, og aller minst gjelder det fjorårets komet i norsk sykkelsport.

Mens 2016-sesongen ble avsluttet spektakulært med verdensmestertittel i U23-klassen i Qatar, opplevde Halvorsen blant annet å bli sistemann i mål under Gent-Wevelgem et snaut halvår senere.

Det harmonerte dårlig med forventningene han hadde til enge prestasjoner. Et stykke inn i den viktige sykkelmåneden mai, ser Halvorsen oss rett inn i øynene mens han leverer følgende brutale karakteristikk av sykkelåret så langt:

- Egentlig har jeg hatt en krisestart på sesongen, sier Halvorsen til procycling.no og begrunner:

- De tre-fire første løpene kjørte vi veldig bra som lag, men jeg satt aldri igjen med godfølelsen etterpå. Når du går over målstreken som vinner (han vant Handzame Classic i mars) da er du glad og sånn. Men heller ikke der satt jeg igjen med godfølelsen. Laget kjørte veldig bra, det var et hardt ritt og vi satt alltid med i første vifte og preget det som skjedde, oppsummerer han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer